Διαδικτυακά με την Billie Eilish, τους Jonas Brothers και τον Chance The Rapper

Ο John Krasinksi και οι φίλοι του έπαιξαν μουσική για τους μαθητές που δεν πρόλαβαν να χαρούν φέτος τον παραδοσιακό σχολικό χορό.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο John Krasinski ξεκίνησε μια πρωτότυπη ειδησεογραφική εκπομπή στο YouTube η οποία εστιάζει στις καλές ειδήσεις της εποχής. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς έχουν γίνει ανάρπαστα τόσο για το κλίμα αισιοδοξίας που δημιουργεί, όσο και για τις guest εμφανίσεις.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο ο Αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να διοργανώσει έναν διαδικτυακό σχολικό χορό, στον οποίο συμμετείχαν πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής και φίλοι του. Αναλαμβάνοντας τον διπλό ρόλο του οικοδεσπότη και DJ, ο Krasinski έπαιξε ορισμένα τραγούδια και στην συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στους Jonas Brothers, αλλά και στην Billie Eilish με τον Finneas για ζωντανές ερμηνείες.


Πιο συγκεκριμένα οι καλοντυμένοιJonas Brothersτραγούδησαν και χόρεψαν με την μεγάλη επιτυχία τους«Sucker»από το«Happiness Begins», ενώ η Eilish και ο αδερφός της έπαιξαν το τραγούδι της χρονιάς, το«bad guy». Κατά την διάρκεια του χορού εμφανίστηκαν επίσης ο Chance the Rapper, αλλά και οRainn Wilson, συμπρωταγωνιστής του Krasinski στο«The Office».

BUSINESS HOURS

Monday - Friday: 09:00  -  21:00

Saturday: 09:00  - 14:00

Sunday:  Closed

  • Facebook - Grey Circle

MUSIC MELODY

Music Melody

Plans

Web

Faq

MUSIC MELODY STORE

Hot Store

nnnn.png