Η Katy Perry αποκαλεί τα κοινωνικά μέσα «σκουπίδια» και «παρακμή του ανθρώπινου πολιτισμού»

Η Katy Perry δεν συγκράτησε τα λόγια της όταν εξέφρασε πρόσφατα τα συναισθήματά της για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσιεύοντας από τον λογαριασμό της στο Twitter, ο οποίος έχει σχεδόν 110 εκατομμύρια ακόλουθους, η 36χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε να διαφωνεί για τον διαδικτυακό πολιτισμό.


«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σκουπίδια», έγραψε στο Twitter, χωρίς να μπαίνει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αντ' αυτού, ενέτεινε την οργή της σε ένα ακόμη tweet στο οποίο σχολίασε, «η παρακμή του ανθρώπινου πολιτισμού»


Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μίλησε για την απογοήτευσή της για τα κοινωνικά μέσα. Το 2018, είχε εκφράσει την ανησυχία της ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο με εμμονή στην εικόνα τους στο Διαδίκτυο.


Μιλώντας στο Refinery29, η Katy Perry είπε εκείνη τη στιγμή: «Πολλοί από εμάς ζούμε για αυτήν την εικόνα, και τότε όλα τα νομίσματα έχουν την ίδια όψη. Είναι δύσκολο γιατί δεν θα ήθελα να με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω».


«Αγοράζουμε συγκεκριμένα ρούχα και προϊόντα ή πηγαίνουμε σε μια εκδήλωση για να βγάλουμε μια εικόνα. Αυτό, δεν είναι καλό για εμάς ως κοινωνία», είπε στη συνέντευξη. «Νομίζω ότι είναι στην πραγματικότητα η παρακμή του πολιτισμού αν το κάνουμε σε ακραίο βαθμό. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία και προσπαθώ να βρω τη δική μου προσωπική ισορροπία με αυτό γιατί είμαι εξίσου θύμα με όλους τους άλλους».

BUSINESS HOURS

Monday - Friday: 09:00  -  21:00

Saturday: 09:00  - 14:00

Sunday:  Closed

  • Facebook - Grey Circle

MUSIC MELODY

Music Melody

Plans

Web

Faq

MUSIC MELODY STORE

Hot Store

nnnn.png