Η Rihanna ετοιμάζει υπερπαραγωγήΗ Rihanna φέρεται να έχει 500 τραγούδια στη διάθεσή της για τον επερχόμενο δίσκο της, σύμφωνα με δηλώσεις συνεργατών και παραγωγών.


Άρθρο του Rolling Stone έχει αποκαλύψει πως η Rihanna ετοιμάζει δυο δίσκους, για την ακρίβεια έναν dancehall και έναν pop δίσκο. Στον dancehall δίσκο θα συνεργαστεί με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως τους R. City, Stephen «Di Genius» McGregor, Linton «TJ Records» White, Kranium και Chronixx, μεταξύ πολλών άλλων, ενώ στις ηχογραφήσεις έχουν συμμετάσχει οι Skrillex και B oi 1da.


Ένας παραγωγός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του δήλωσε πως η ομάδα της Rihanna έχει συγκεντρώσει 500 dancehall κομμάτια, αλλά σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μόλις δέκα από αυτά. Ο ίδιος σχολίασε πως για περίπου ενάμιση χρόνο ταξίδευε αδιάκοπα στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες για να δουλέψει πάνω στη συγγραφή και παραγωγή των κομματιών.


Άλλη πηγή σημείωσε πως «κάθε καλλιτέχνης, κάθε παραγωγός, κάθε τραγουδοποιός στην Τζαμάικα ή με καταγωγή από την Τζαμάικα» έχει εργαστεί πάνω στον dancehall δίσκο της Rihanna. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως η ομάδα της Rihanna έχει επιλέξει οχτώ κομμάτια μέχρι στιγμής, αλλά συνεχίζει να αναζητά νέα τραγούδια, ενώ μια τρίτη πηγή δήλωσε πως η ομάδα ψάχνει «άλλο ένα κομμάτι».