Ο Alvaro Soler με το καλοκαιρινό «La Cintura»


Το «La Cintura» είναι το πρώτο single του Alvaro Soler, από το δεύτερο άλμπουμ του «Mar de Colores», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο


Το τραγούδι αφορά ένα θέμα το οποίο αποτελεί κλασική συζήτηση για τους άνδρες στη Μεσόγειο: Τους γοφούς. Οι κάτοικοι της Βόρειας Ευρώπης δε μπορούν να έχουν ανταγωνισμό σε αυτόν τον τομέα, επειδή οι Ισπανοί μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, και κυρίως χορό.


«Όταν έγραψα το τραγούδι, συνέχεια σκεφτόμουν ότι πρέπει να βγάλω το “La Cintura” (γοφοί) από το ρεφρέν, γιατί δεν είμαι εγώ, είμαι πολύ ψηλός, και σίγουρα όχι χορευτής. Όμως μετά σκέφτηκα, γιατί να μην χρησιμοποιήσω τη δική μου ανασφάλεια – βασικά το γεγονός ότι φαίνεται γελοίο όταν χορεύω – και να γράψω γι’ αυτό; Αν είμαι απλώς ειλικρινής, ίσως στο τέλος βγει κάτι δυνατό…»


Και έτσι ο Alvaro Soler αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή, έτσι ώστε να μάθει να κοντρολάρει τους γοφούς του μέσα από ένα γοητευτικό με πολύ χιούμορ ρεφρέν, το οποίο θα ξεσηκώσει όλους τους γοφούς του κόσμου, ανεξαρτήτως χορευτικών δεξιοτήτων.


Στο video clip συμμετέχει και το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Toni GarrnBUSINESS HOURS

Monday - Friday: 09:00  -  21:00

Saturday: 09:00  - 14:00

Sunday:  Closed

  • Facebook - Grey Circle

MUSIC MELODY

Music Melody

Plans

Web

Faq

MUSIC MELODY STORE

Hot Store

nnnn.png