Ο Bono βρήκε ξανά τη φωνή του


Σύντομη και με ευτυχή κατάληξη ήταν η περιπέτεια του Bono με τη φωνή του.


Ο Bono ανακοίνωσε ότι έχει επανέλθει πλήρως η φωνή του και πως θα συνεχιστεί κανονικά η υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία που έχουν προγραμματίσει οι U2.


Το Σάββατο (01/09) το βράδυ στο Βερολίνο, το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει την συναυλία, όταν ο Bono έχασε τη φωνή του μπροστά σε χιλιάδες θεατές, έχοντας τραγουδήσει λίγα μόνο τραγούδια.


Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής (02/09) ο ατζέντης του Bono, διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του τραγουδιστή ότι αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του ο ηγέτης των U2.


Η περιοδεία του συγκροτήματος θα συνεχιστεί όπως προβλεπόταν.


«Συμβουλεύτηκα έναν εξαιρετικό γιατρό και χάρη στις φροντίδες του, ανέκτησα πλήρως τη φωνή μου για την υπόλοιπη περιοδεία», σημειώνει ο 58χρονος τραγουδιστής, εκφράζοντας «την πολύ μεγάλη του χαρά και ανακούφιση που αυτός ο σοβαρός κίνδυνος αποσοβήθηκε».

Ωστόσο, ο Bono υπογραμμίζει ότι τη χαρά του αυτή μετριάζει η επιβεβλημένη διακοπή της συναυλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο.Ο Ιρλανδός καλλιτέχνης δεσμεύεται ότι οι U2 θα επιστρέψουν στις 13 Νοεμβρίου για μία συναυλία στο «Mercedes-Benz» του Βερολίνου, προκειμένου να αποζημιώσουν αυτούς που βρίσκονταν στη συναυλία που διεκόπη.


Η ξαφνική αυτή ματαίωση θορύβησε τους θαυμαστές του rock συγκροτήματος και προκάλεσε αμφιβολίες σχετικά με τη συνέχιση της περιοδείας του διάρκειας επτά μηνών με τίτλο «Experience + Innocence», καθώς πολλοί έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.


Η επόμενη συναυλία της περιοδείας των U2 προβλέπεται να γίνει στην Κολωνία, επίσης στη Γερμανία. Η μπάντα αναμένεται στη συνέχεια να δώσει συναυλίες στη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Βρετανία και την Ιρλανδία.


BUSINESS HOURS

Monday - Friday: 09:00  -  21:00

Saturday: 09:00  - 14:00

Sunday:  Closed

  • Facebook - Grey Circle

MUSIC MELODY

Music Melody

Plans

Web

Faq

MUSIC MELODY STORE

Hot Store

nnnn.png