Ο Peter Jackson ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τους Beatles

Η ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη βασίζεται σε ανέκδοτο υλικό που τράβηξε ο Michael Lindsay-Hogg για το «Let It Be» το 1969.


Ο Peter Jackson ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τους Beatles. Η ταινία του πολυβραβευμένου Νεοζηλανδού σκηνοθέτη θα είναι βασισμένη σε βιντεοσκοπημένο υλικό που τραβήχτηκε στο στούντιο τον Ιανουάριο του 1969, κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων και γυρισμάτων του «Let It Be».


Σύμφωνα με τον Jackson έχει στην διάθεση του περίπου 55 ώρες οπτικού υλικού και 140 ώρες ηχογραφήσεων που θα αξιοποιήσει έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους θαυμαστές των Beatles. «Είναι σαν να μας έχει μεταφέρει μια χρονομηχανή στο 1969 και έχουμε την ευκαιρία να κάτσουμε στο στούντιο για να παρακολουθήσουμε τέσσερις φίλους να δημιουργούν υπέροχη μουσική μαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά.«Ανακουφίστηκα όταν ανακάλυψα πως η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική από τον μύθο» ανέφερε ο Jackson, σχολιάζοντας πως το οπτικό και ακουστικό υλικό που γύρισε ο Michael Lindsay-Hogg 18 μήνες πριν διαλυθούν οι Beatles, είναι ένας καταπληκτικός ιστορικός θησαυρός. «Σίγουρα υπάρχουν δραματικές στιγμές, αλλά δεν υπάρχει καθόλου η διχόνοια η οποία είναι συνυφασμένη με αυτό. Το να δεις τον John, τον Paul, τον George και τον Ringo να δουλεύουν μαζί, να δημιουργούν κλασσικά πλέον τραγούδια από το τίποτα, δεν είναι μόνο συναρπαστικό – είναι διασκεδαστικό, αναζωογονητικό και εκπληκτικά οικείο» τόνισε ο σκηνοθέτης για το ντοκιμαντέρ του.


BUSINESS HOURS

Monday - Friday: 09:00  -  21:00

Saturday: 09:00  - 14:00

Sunday:  Closed

  • Facebook - Grey Circle

MUSIC MELODY

Music Melody

Plans

Web

Faq

MUSIC MELODY STORE

Hot Store

nnnn.png