Πέθανε η Dolores O’Riordan, τραγουδίστρια των CranberriesΗ τραγουδίστρια των Ιρλανδών  Cranberries, Dolores O’Riordan, πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα στο Λονδίνο, στην ηλικία των 46 ετών. Η O’Riordan υπήρξε μέλος του ροκ συγκροτήματος από το 1990 έως το 2003 (όταν και διαλύθηκαν), ενώ συμμετείχε στην επανένωσή τους το 2009
Στην λιτή ανακοίνωση του εκπροσώπου της O’Riordan δεν γίνεται αναφορά στην αιτία θανάτου της τραγουδίστριας, η οποία βρισκόταν στην βρετανική πρωτεύουσα για ηχογραφήσεις. Ο εκπρόσωπος σημείωσε πως η οικογένεια της O’Riordan είναι συντετριμμένη από την είδηση και ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτικότητά της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.


Μέσω ανάρτησης στο Twitter, τα υπόλοιπα μέλη των Cranberries εξέφρασαν τη θλίψη τους για το ξαφνικό θάνατο της O’Riordan, τονίζοντας πως ήταν ένα «εξαιρετικό ταλέντο» και πως νιώθουν ότι ήταν τεράστιο προνόμιο που συνεργάστηκαν μαζί της. «Ο κόσμος έχασε έναν αληθινό καλλιτέχνη σήμερα» κατέληξαν οι Noel Hogan, Mike Hogan και Fergal Lawler.


Η O’Riordan γεννήθηκε στο Λίμερικ της Ιρλανδίας το 1971 και έγινε μέλος των Cranberries το 1990, αντικαθιστώντας τον Niall Quinn. Με την O’Riordan οι Cranberries γνώρισαν τεράστια επιτυχία με τα singles «Linger» και «Zombie». Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2003 μετά από πέντε άλμπουμ, αλλά επέστρεψε το 2009, έχοντας κυκλοφορήσει άλλους δύο δίσκους. Τελευταία κυκλοφορία ήταν το «Something Else» του 2017, με unplugged και ορχηστρικές εκδοχές παλαιοτέρων τραγουδιών και τρία νέα κομμάτια.


Ο ξαφνικός θάνατος της τραγουδίστριας των Cranberries, όπως είναι φυσικό, σκόρπισε τη θλίψη τόσο στους θαυμαστές της όσο και στους συναδέλφους της. Ο Michael Stipe και οι REM τόνισαν την γενναιοδωρία, το έξυπνο χιούμορ και την υπέροχη φωνή της O’Riordan στην ανάρτησή τους.BUSINESS HOURS

Monday - Friday: 09:00  -  21:00

Saturday: 09:00  - 14:00

Sunday:  Closed

  • Facebook - Grey Circle

MUSIC MELODY

Music Melody

Plans

Web

Faq

MUSIC MELODY STORE

Hot Store

nnnn.png