Ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στον χώρο της μουσικής για το 2018;Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το περιοδικό Forbes εξέδωσε μια λίστα με τις γυναίκες με ταπερισσότερα έσοδα στον χώρο της μουσικής. Φέτος στην κορυφή της λίστας βρέθηκε η Katy Perry, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την (πρώην) αντίζηλό της, Taylor Swift, και αρκετά πιο πίσω τηνBeyoncé . Η λίστα του Forbes βγαίνει από τα έσοδα (προ φόρων) κατά την περίοδο Ιούνιος 2017 – Ιούνιος 2018.Η περσινή χρονιά ήταν εντυπωσιακή για την Perry, αφού τα έσοδά της ανήρθαν στα 83 εκατομμύρια δολάρια με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί από την ένατη θέση της λίστας το 2017 στην πρώτη φέτος. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, η επίδοση της Perry οφείλεται εν πολλοίς στην πετυχημένη περιοδεία «Witness» (όπου εισέπραττε περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια τη βραδιά), καθώς και στη συμμετοχή της στο πάνελ του «American Idol» που φέρεται να της απέδωσε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια.

Μια ανάσα από την πρώτη θέση της λίστας βρέθηκε η Taylor Swift, με συνολικά έσοδα ύψους 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Reputation» πούλησε περίπου δύο εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και η περιοδεία της σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ο κύριος λόγος όμως που δεν βρέθηκε στην πρώτη θέση είναι επειδή οι περισσότερες συναυλίες της για τη συγκεκριμένη περιοδεία πραγματοποιήθηκαν έξω από την περίοδο που λαμβάνει υπόψη του Forbes για τη λίστα του.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρέθηκε η Beyoncé, με συνολικά έσοδα 60 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2018. Μετά την γέννηση των διδύμων, Rumi και Sir, τον Ιούνιο του 2017, οι Carters είχαν μια σχετικά ήσυχη χρονιά, μέχρι την κυκλοφορία του κοινού δίσκου τους. Όπως και στην περίπτωση της Swift, οι περισσότερες ημερομηνίες της δεύτερης περιοδείας της με τον σύζυγό της, Jay-Z, βρέθηκε εκτός της περιόδου που λαμβάνει υπόψη του το περιοδικό.


Η πλήρης λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στον χώρο της μουσικής για το 2018 έχει ως εξής:

1. Katy Perry (83 εκατομμύρια δολάρια)

2. Taylor Swift (80 εκατομμύρια δολάρια)

3. Beyoncé (60 εκατομμύρια δολάρια)

4. Pink (52 εκατομμύρια δολάρια)

5. Lady Gaga (50 εκατομμύρια δολάρια)

6. Jennifer Lopez (47 εκατομμύρια δολάρια)

7. Rihanna (37,5 εκατομμύρια δολάρια)

8. Helene Fischer (32 εκατομμύρια δολάρια)

9. Celine Dion (31 εκατομμύρια δολάρια)

10. Britney Spears (30 εκατομμύρια δολάρια)

BUSINESS HOURS

Monday - Friday: 09:00  -  21:00

Saturday: 09:00  - 14:00

Sunday:  Closed

  • Facebook - Grey Circle

MUSIC MELODY

Music Melody

Plans

Web

Faq

MUSIC MELODY STORE

Hot Store

nnnn.png