Πώς θα είναι οι συναυλίες μετά την πανδημία;

Η κρίση του κορονοϊού έχει επηρεάσει την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, με τα μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού να ακυρώνονται και τους καλλιτέχνες να μένουν με άδεια χέρια.

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ολόκληρος ο τομέας του πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά τις ακυρώσεις πολλών φεστιβάλ και μουσικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τα μεγάλα φεστιβάλ μουσικής έχουν, στην πλειονότητά τους, ακυρώσει τις διοργανώσεις τους, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και οι ξένοι καλλιτέχνες που είχαν προγραμματισμένες μεγάλες περιοδείες σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.


Φαίνεται πως,όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στο εξωτερικό, δεν έχουν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα οικονομικής στήριξης για τους καλλιτέχνες και τους διοργανωτές που πλήττονται από τις ακυρώσεις των συναυλιών και των εκδηλώσεων.


Ο Travis McCready των Bishop Gunn θα δώσει την πρώτη «κοινωνικά αποστασιοποιημένη» συναυλία στο Αρκάνσας.

Το TempleLive στο Φορτ Σμιθ του Αρκάνσας ανακοίνωσε πως ο Travis McCready θα δώσει μια συναυλία στις 15 Μαΐου εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Πρόκειται για μια από τις πρώτες συναυλίες που διοργανώνονται μετά την επιβολή των έκτακτων μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και ενδεχομένως να λειτουργήσει ως οδηγός για περαιτέρω εκδηλώσεις.


Ο συγκεκριμένος συναυλιακός χώρος έχει χωρητικότητα 1.100 ατόμων, όμως για να διατηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις δύο μέτρων, θα διατεθούν μονάχα 229 εισιτήρια. Σύμφωνα με το Ticketmaster, θα γίνεται θερμομέτρηση όλων όσων παρευρεθούν στην συναυλία, ενώ οι μάσκες θα είναι απαραίτητες. Επίσης στις τουαλέτες θα υπάρχει περιορισμός δέκα ατόμων για να περιοριστεί ο συνωστισμός.


Αξίζει να σημειωθεί πως η συναυλία δεν φαίνεται να συμμορφώνεται με τις οδηγίες του κυβερνήτη της πολιτείας Asa Hutchinson, οι οποίες απαγορεύουν τις εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους άνω των 50 ατόμων. Η συγκεκριμένη οδηγία θα τεθεί σε εφαρμογή στις 18 Μαΐου, τρεις μέρες μετά την προγραμματισμένη συναυλία του McCready.


Η ανακοίνωση για την συναυλία του frontman των Bishop Gunn σκόρπισε μεν ενθουσιασμό σε μερίδα οπαδών του, όμως στα μέσα κοινωνικής έχουν εκφραστεί πολλές αμφιβολίες και φόβοι για την ασφάλεια. Εφόσον όμως η συναυλία στεφθεί με επιτυχία, λογικά ακολουθήσουν περισσότερες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως περιοδείες και θεατρικές παραστάσεις.

BUSINESS HOURS

Monday - Friday: 09:00  -  21:00

Saturday: 09:00  - 14:00

Sunday:  Closed

  • Facebook - Grey Circle

MUSIC MELODY

Music Melody

Plans

Web

Faq

MUSIC MELODY STORE

Hot Store

nnnn.png